Bouwsector links

Binnen de bouwsector zijn er tal van interessante websites die de moeite waard zijn van een bezoek.

 1. Woning.uwpagina.nl: Lange lijst met interessante links van aannemers en bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in uw woonruimte uitbreiden, aanpassen en verrijken.
 2. Advies bij dakkapel kopen: Informatie over de investering, de bouw en de plaatsing.
 3. Bouw.startmenus.nl: Deze website is een verzameling van vooral ondernemingen die hun verschillende diensten binnen de bouw aanbieden.
 4. Dakkapel: Websiteoverzicht van dakkapelbedrijven door heel Nederland. Grote collectie van websitelinks die handig zijn voor uw verbouwing.
 5. Dakkapel.startpagina.nl: Uitgebreide verzameling van goede dakkapellen websites gevestigd in heel Nederland.
 6. Kozijnen op maat: KozijnenBestellen.com. Eenvoudig kunststof of aluminium kozijnen samenstellen met direct een prijs. Kunststof 500×500 kozijn vanaf € 64,- incl btw.
 7. Glasservice Direct: Glaszetters die vrijwel direct ter plaatse zijn, 24/7 iedere dag van de week. Alle soorten glas, 40% goedkoper en actief in heel Nederland met meer dan 153 glaszetters.
 8. Shutters op maat: Een absolute verrijking van uw kozijnen en fungeren uitstekend als zonwering. Aanbiedingen en prijzen zijn Inclusief meten en monteren.
 9. Stukadoorsbedrijf: Stukadoorsbedrijf Bas Stuuk uit Zoetermeer levert puur vakmanschap, zonder vooruit betalen en met 5 jaar garantie.
 10. Bouwweb: Dé nummer 1 bouwnieuws krant online. Lees hier de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten uit de bouw.
 11. Stopet: Stopet in Groningen vervangt en installeert CV ketels van top merken. Remeha ketels, Vaillant ketels, Nefit ketels en Intergas ketels. De aantrekkelijkste offertes door verstand van de markt i.c.m. scherpe inkoop.
 12. Huis laten bouwen? Overweeg dan eens een prefab woning. Binnen 2 maanden een huis en stukken goedkoper dan traditionele bouw. U heeft al een prefab huis vanaf €150.000,-
 13. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits: Bouwbedrijf uit Bodegraven Zuid-Holland, gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, renovatie en duurzaam bouwen.
 14. Aannemer/architect Amsterdam. Bouw èn ontwerp: Allround bouwbedrijf uit Amsterdam met vakmensen en vormgevers in staal, hout, glas, stuc, steen, installatie, plastics
 15. Glazen douchewand: Informatie over glazen douchewanden op maat. Standaard geleverd met thermisch veiligheidsglas voor maar € 150,-. De douchewand is ook te verkrijgen met anti-kalkcoating, zodat er over een periode van minimaal 5 jaar geen kalkaanslag ontstaat.
 16. HMG Benelux: De grootste online aanbieder van dakplaten en gevelplaten voor bedrijven en particulieren in Nederland en België.
 17. LoodgieterEindhoven040: Voor lekkages aan dakkapellen of huis, spoedreparaties en verstoppingen in Eindhoven en omgeving.
 18. Schaftwagens van Brouwer uit Nijkerk: Schaftwagens voor 6 – 12 personen en volledig op maat online samen te stellen.
 19. Stukadoor Bedrijvengids: Alle stukadoors van Nederland in 1 gids.
 20. Opkoper huis gezocht?: Voorkom dubbele vaste lasten. Na de taxatie wordt er direct een bod uitgebracht.
 21. Een ruimtebesparende trap van 1 zorgt voor ruimtewinst. Verkrijgbaar in iedere RAL kleur.
 22. Renovlies behang is uitstekend behang voor een egale afwerking van de binnenwanden van de dakkapel. Bovendien is het overschilderbaar.

 

 

ooms-wegenbouwWegenbouw met Ooms infratechniek
Aanleg en onderhoud van snelwegen, provinciale, gemeentelijke en waterschapswegen.

 

unihorn-ingenieursNederlands Ingenieursbureau Unihorn
Verhardingsonderzoek en onderhoudsadvies.