Bouwsector links

Binnen de bouwsector zijn er tal van interessante websites die de moeite waard zijn van een bezoek.

 1. Woning.uwpagina.nl: Lange lijst met interessante links van aannemers en bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in uw woonruimte uitbreiden, aanpassen en verrijken.
 2. Advies bij dakkapel kopen: Informatie over de investering, de bouw en de plaatsing.
 3. Bouw.startmenus.nl: Deze website is een verzameling van vooral ondernemingen die hun verschillende diensten binnen de bouw aanbieden.
 4. Dakkapel: Websiteoverzicht van dakkapelbedrijven door heel Nederland. Grote collectie van websitelinks die handig zijn voor uw verbouwing.
 5. Dakkapel.startpagina.nl: Uitgebreide verzameling van goede dakkapellen websites gevestigd in heel Nederland.
 6. Kozijnen op maat: KozijnenBestellen.com. Eenvoudig kunststof of aluminium kozijnen samenstellen met direct een prijs. Kunststof 500×500 kozijn vanaf € 64,- incl btw.
 7. Glasservice Direct: Glaszetters die vrijwel direct ter plaatse zijn, 24/7 iedere dag van de week. Alle soorten glas, 40% goedkoper en actief in heel Nederland met meer dan 153 glaszetters.
 8. Shutters op maat: Een absolute verrijking van uw kozijnen en fungeren uitstekend als zonwering. Aanbiedingen en prijzen zijn Inclusief meten en monteren.
 9. Stukadoorsbedrijf: Stukadoorsbedrijf Bas Stuuk uit Zoetermeer levert puur vakmanschap, zonder vooruit betalen en met 5 jaar garantie.
 10. Bouwweb: Dé nummer 1 bouwnieuws krant online. Lees hier de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten uit de bouw.
 11. Huis laten bouwen? Overweeg dan eens een prefab woning. Binnen 2 maanden een huis en stukken goedkoper dan traditionele bouw. U heeft al een prefab huis vanaf €150.000,-
 12. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits: Bouwbedrijf uit Bodegraven Zuid-Holland, gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, renovatie en duurzaam bouwen.
 13. Aannemer/architect Amsterdam. Bouw èn ontwerp: Allround bouwbedrijf uit Amsterdam met vakmensen en vormgevers in staal, hout, glas, stuc, steen, installatie, plastics
 14. Glazen douchewand: Informatie over glazen douchewanden op maat. Standaard geleverd met thermisch veiligheidsglas voor maar € 150,-. De douchewand is ook te verkrijgen met anti-kalkcoating, zodat er over een periode van minimaal 5 jaar geen kalkaanslag ontstaat.
 15. HMG Benelux: De grootste online aanbieder van dakplaten en gevelplaten voor bedrijven en particulieren in Nederland en België.
 16. LoodgieterEindhoven040: Voor lekkages aan dakkapellen of huis, spoedreparaties en verstoppingen in Eindhoven en omgeving.
 17. Schaftwagens van Brouwer uit Nijkerk: Schaftwagens voor 6 – 12 personen en volledig op maat online samen te stellen.
 18. Stukadoor Bedrijvengids: Alle stukadoors van Nederland in 1 gids.
 19. Opkoper huis gezocht?: Voorkom dubbele vaste lasten. Na de taxatie wordt er direct een bod uitgebracht.
 20. Een ruimtebesparende trap van 1 zorgt voor ruimtewinst. Verkrijgbaar in iedere RAL kleur.
 21. Renovlies behang is uitstekend behang voor een egale afwerking van de binnenwanden van de dakkapel. Bovendien is het overschilderbaar.

 

 

ooms-wegenbouwWegenbouw met Ooms infratechniek
Aanleg en onderhoud van snelwegen, provinciale, gemeentelijke en waterschapswegen.

 

unihorn-ingenieursNederlands Ingenieursbureau Unihorn
Verhardingsonderzoek en onderhoudsadvies.