Bouwsector links

Binnen de bouwsector zijn er tal van interessante websites die de moeite waard zijn van een bezoek.

 1. Woning.uwpagina.nl: Lange lijst met interessante links van aannemers en bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in uw woonruimte uitbreiden, aanpassen en verrijken.
 2. Advies bij dakkapel kopen: Informatie over de investering, de bouw en de plaatsing.
 3. Bouw.startmenus.nl: Deze website is een verzameling van vooral ondernemingen die hun verschillende diensten binnen de bouw aanbieden.
 4. Dakkapel: Websiteoverzicht van dakkapelbedrijven door heel Nederland. Grote collectie van websitelinks die handig zijn voor uw verbouwing.
 5. Dakkapel.startpagina.nl: Uitgebreide verzameling van goede dakkapellen websites gevestigd in heel Nederland.
 6. Kozijnen op maat: KozijnenBestellen.com. Eenvoudig kunststof of aluminium kozijnen samenstellen met direct een prijs. Kunststof 500×500 kozijn vanaf € 64,- incl btw.
 7. Glasservice Direct: Glaszetters die vrijwel direct ter plaatse zijn, 24/7 iedere dag van de week. Alle soorten glas, 40% goedkoper en actief in heel Nederland met meer dan 153 glaszetters.
 8. Shutters op maat: Een absolute verrijking van uw kozijnen en fungeren uitstekend als zonwering. Aanbiedingen en prijzen zijn Inclusief meten en monteren.
 9. Stukadoorsbedrijf: Stukadoorsbedrijf Bas Stuuk uit Zoetermeer levert puur vakmanschap, zonder vooruit betalen en met 5 jaar garantie.
 10. Bouwweb: Dé nummer 1 bouwnieuws krant online. Lees hier de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten uit de bouw.
 11. Huis laten bouwen? Overweeg dan eens een prefab woning. Binnen 2 maanden een huis en stukken goedkoper dan traditionele bouw. U heeft al een prefab huis vanaf €150.000,-
 12. Aannemer/architect Amsterdam. Bouw èn ontwerp: Allround bouwbedrijf uit Amsterdam met vakmensen en vormgevers in staal, hout, glas, stuc, steen, installatie, plastics
 13. Glazen douchewand: Informatie over glazen douchewanden op maat. Standaard geleverd met thermisch veiligheidsglas voor maar € 150,-. De douchewand is ook te verkrijgen met anti-kalkcoating, zodat er over een periode van minimaal 5 jaar geen kalkaanslag ontstaat.
 14. LoodgieterEindhoven040: Voor lekkages aan dakkapellen of huis, spoedreparaties en verstoppingen in Eindhoven en omgeving.
 15. Stukadoor Bedrijvengids: Alle stukadoors van Nederland in 1 gids.
 16. Opkoper huis gezocht?: Voorkom dubbele vaste lasten. Na de taxatie wordt er direct een bod uitgebracht.
 17. Renovlies behang is uitstekend behang voor een egale afwerking van de binnenwanden van de dakkapel. Bovendien is het overschilderbaar.