Referenties

De Dakkapellen Prof heeft al veel tevreden klanten, sommigen waren zo aardig hun ervaring te delen.

dakkapel1We wilden vooral meer ruimte op onze slaapkamer, want deze lag onder een schuin dak met kantelraam. Je moest altijd bukkend je bed in en als het dakraam open stond moest je vooral opletten dat je je hoofd niet stootte aan de hoek! Met de komst van een kleintje begon ons het ongemak steeds meer tegen te staan. We vonden op Google vele bedrijven die dakkapellen plaatsen. Wij hebben gekozen voor de Dakkapellen Prof, omdat deze op ons over kwamen als een betrouwbare partij met vakkundige kennis. Ze hebben de klus vlot en netjes geklaard, we zijn er echt hardstikke blij mee!

Annelies ten Kate, Hoorn


Jochem je hebt bij ons een prachtige dakkapel geplaatst! Duidelijke afspraken en binnen een dag geregeld, echt stukje vakwerk! Top man, bedankt!!

Erik, Alkmaar

dakkapel2We hebben ons huis al sinds 2008 te koop staan, maar dit wilde net zoals bij vele anderen niet erg verkopen ook niet nadat we de prijs hadden laten dalen, geen kijkers, niemand! We hebben daarom besloten om het uit de verkoop te halen en te gaan verbouwen. Het ging ons eigenlijk voornamelijk om meer woonruimte, en belangrijk, dat de verbouwkosten ook terugverdiend konden worden. Op de website van dakkapellenprof.nl zagen we dat een dakkapel zorgt voor een waarde vermeerdeing van je huis. We hebben contact opgenomen en al snel waren we er uit dat dit onderdeel moest worden van de verbouwing. Op advies van een medewerker die langs kwam hebben we gekozen voor type D die een schakel vormt tussen 2 kamers waardoor we met 1 dakkapel 2 kamers met meer ruimte hebben. Onze woning is flink vermeerderd in waarde, maar we ztten het even niet te koop want op dit moment zitten we hier prima.

D. Mulder, Zwaag

Wij wonen nu 12 jaar met onze 3 kinderen in een 2-onder-1-kap. Op zich een ruim huis, alleen hebben we ook alle 5 zo onze eigen hobbies. Onze zolder gebruikten we altijd als berging en washok, maar het was er altijd benauwd en donker met maar een klein dakraampje. We hebben toen gezocht naar een bedrijf die ons dak ruimer kon maken, maar ons ook kon helpen met een beter interieur voor onze hobbies. Er is uiteindelijk gekozen voor een verbeterde isolatie van het dak, 2 ruime dakkapellen aan beide kanten en knieschotten. De knieschotten vormen nu 2 grote opbergruimtes aan beide kanten en de beide dakkapellen geven een enorm ruimtelijk gevoel en voldoende licht en ventilatie mogelijkheden. We hebben er 2 grote werktafels in geplaatst zodat we ruimte genoeg hebben voor knutselen, computeren en kleding maken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe zolder en de kosten vielen ons ook alles mee!

Fam. Konijn, Zaandam

dakkapel3Een kennis van me adviseerde ons om contact met jullie op te nemen voor onze verbouwing. Ik ben erg tevreden over de aanbouw en de dakkapel die jullie voor ons gemaakt hebben en ook hoe alles is gegaan. Jullie hebben goed met onze situatie meegedacht, de mogelijkheden voorgelegd en geadviseerd en het resultaat mag er zijn. Alles nieuw en keurig netjes afgewerkt. Fantastisch!

Sheila & Bas, Amsterdam


Wij danken jullie voor de geweldige reviews!