Dakkapellen op maat en opties

Omdat daken verschillend zijn

Bijna ieder dak is weer anders, zo zijn er verschillende dakhellingen, dakconstructies en afmetingen. Het kan daarom zijn dat onze standaard modellen (A, B, C, D, E) niet van toepassing zijn op uw situatie. Bij Dakkapellen Prof bieden wij in dergelijke gevallen een dakkapel op maat. Met onze moderne en nauwkeurige apparatuur en meetinstrumenten hebben wij altijd een passende oplossing.

U zoekt een ander model

Mocht het ideale model niet aanwezig zijn in ons standaard assortiment, dan bieden wij u maatwerk. Met een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige materialen, de nieuwste ontwerptechnieken met verschillende dakkapelvarianten zorgen wij er in iedere situatie voor dat uw dakkapel perfect op maat is.

Extra opties op maatwerk

Naast onze casco standaard opties, bieden we tal van mogelijkheden om uw dakkapel te verfraaien. Uiteraard is er de keuze tussen kunststof of houten dakkapel, maar daarnaast zijn er vele mogelijkheden m.b.t. sierlijsten, schuine boeidelen, aftimmeringen, knieschotten, sunscreens en inzethorren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw maatwerk adviseren wij u graag. U kunt contact met ons opnemen of dakkapel opties bezoeken.

Bekijk ook: