Dakkapel Schagen

“Meer woongenot bij u in Schagen met een dakkapel”

Het vergroten van uw huis in Schagen via een dakkapel biedt een flink aantal voordelen:

  • Meer vierkante meters
  • Waardevermeerdering
  • Meer lichtinval
  • Betere ventilatie

>> Bekijk hier uw dakkapel kosten <<

Door het toevoegen van een dakkapel via de Dakkapellen Prof, profiteert u daarnaast ook nog eens direct van.

  • Binnen 1 dag geplaatst
  • De goedkoopste op A-materiaal binnen Nederland
  • Betrouwbare vaklui
  • 15 jaar garantie
  • Snel ter plaatse

Met 40 jaar ervaring hebben wij vele dakkapellen geplaatst binnen verschillende wijken in Schagen zoals Groeneweg, Muggenburg, Nesdijk, Waldervaart-Noord, Waldervaart-Zuid en hartje Schagen. Ook plaatsten wij eerder al dakkapellen in o.a. Schagerbrug, Dirkshorn, Nieuwe Niedorp, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Winkel en ’t Zand.

 

Goedkope oplossing Schagen

In de meeste gevallen gaat het bij plaatsingen in Schagen om prefab dakkapellen. Deze dakkapellen worden in de werkplaats gemonteerd, waarna ze met een kraan op de locatie op het dak geplaatst worden. Het traject van opmeten tot plaatsen duurt enkele weken, de plaatsing zelf is praktisch altijd binnen 1 dag geregeld. Wij komen uiteraard eerst altijd langs om de wensen door te nemen en de situatie op te nemen en te meten.

Prefab dakkapellen zijn van dezelfde kwaliteit als traditionele dakkapellen. Het gebruik van de materialen is hetzelfde en altijd van duurzame A-kwaliteit, waarop wij tevens 15 jaar garantie bieden.

Kosten van prefab dakkapellen liggen over het algemeen wat lager en zijn goedkoper, omdat hier minder werkuren mee gemoeid zijn. Traditionele dakkapellen worden namelijk op het dak zelf in elkaar gezet. Voorbeelden van situaties met traditionele dakkapellen zijn moeilijk bereikbare locaties, zoals binnensteden of bij zeer afwijkende maten.

Kosten dakkapelmodellen

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Aannemers in de regio Schagen

Naast dat wij onze dakkapeldiensten aanbieden aan particulieren, kunnen wij interessante doe-het-zelf pakketten samenstellen voor aannemers of projectmanagers uit Schagen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een deel van het bouwtraject uit handen nemen, zoals het monteren in de werkplaats of juist de plaatsing. Als aannemer weten wij hoe essentieel planning van materialen, liften, kranen met uw werkzaamheden is. Wij streven altijd naar een perfect afgestemde planning voor een gesmeerd bouwtraject. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is de wetgeving omtrent het plaatsen van dakkapellen veranderd in het voordeel van de particulier. Zo heeft u in de meeste gevallen geen vergunning meer nodig. Informatie over bouwvergunningen in de gemeente Schagen vindt u hier.

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

 

Contact over uw dakkapel

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht

 

Voor alle inwoners van de plaatsen en postcodes in Dirkshorn (1746), Kolhorn (1767), Lutjewinkel (1732), Nieuwe Niedorp (1733), Schagen (1741, 1742), Schagerbrug (1751), Sint Maarten (1744), ’t Veld (1735), ’t Zand (1756), Tuitjenhorn (1747), Waarland (1738), Warmenhuizen (1749), Wieringerwaard (1766), Winkel (1731).