Dakkapel reinigen / schoonmaken

Het reinigen van vuile dakkapellen geeft uw dakkapel niet alleen een fris en nieuw uiterlijk, maar zorgt ook voor een langere levensduur. Wessel Jacobs is onze partner voor professionele en grondige schoonmaak van dakkapellen. Het onderhouden van een dakkapel is vaak een lastige en gevaarlijke klus vanwege de locatie op het dak. Wessel is gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen. Met een veilige klimuitrusting, contragewichten en een gebrek aan hoogtevrees wordt uw dakkapel gereinigd.

Wat wordt gereinigd?

Bij het schoonmaken van de dakkapel wordt de hele buitenzijde van de dakkapel meegenomen. Het verwijderen van groene aanslag, mos, zand en ander vuil van kozijnen, ramen, boeidelen, zijwangen, ventilatieroosters, vrijmaken van hemelwaterafvoer, buitenzijden van rolluiken en zonnepanelen.

Prijzen dakkapel reiniging

 • € 99,50 per dakkapel
 • € 89,50 per dakkapel (2 dakkapellen per woning)
 • € 85,50 per dakkapel (3 of meer dakkapellen per woning)
 • – € 5,00 korting als de buren meedoen
 • Prijzen van dakkapellen groter dan 6 meter zijn in overleg

Aanvullende opties voor dakkapel reiniging:

 • Vuil werende wax behandeling: € 10,00
 • Dakgoot legen: € 20,00
 • Boeideel dakgoot reinigen: € 40,00
 • Zonnepanelen reinigen: € 85,00 (tot 10 zonnepanelen)
 • Meer zonnepanelen: prijs in overleg
 • Ramen lappen van andere kozijnen: prijs in overleg

Prijzen zijn inclusief btw.
>> Afspraak maken

Alle prijzen zijn inclusief ramen lappen van de dakkapel. Ook de buitenzijde van rolluiken worden gratis meegenomen. Uiteraard is het ook mogelijk om op vaste basis/contract uw dakkapel te laten reinigen. U bepaalt zelf hoe vaak wij bij u langskomen voor de schoonmaak. Bovendien bespaart u hiermee op de kosten.

Reiniging binnen 1 of 4 weken?

Wanneer u binnen onderstaande locaties woont kan er binnen 1 week een afspraak worden gemaakt. Indien u buiten deze regio woont streven we er naar binnen 4 weken langs te komen.

Binnen 1 week: Aalsmeer, Aerdenhout, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beinsdorp, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Lisserbroek, Lijnden, Nieuw-Vennep, Nieuwebrug, Ouderkerk aan de Amstel, Overveen, Rijsenhout, Santpoort noord, Santpoort zuid, Uithoorn, Velsen-noord, Vijfhuizen, Ijmuiden, Zandvoort, Zwaanshoek, Zwanenburg.

Binnen 4 weken: overig regio’s in Nederland
 

Afspraak maken

Reiniging kiezen
 1 dakkapel 2 dakkapellen 3 of meer dakkapellen Vuilwerende wax behandeling Dakgoot legen Boeideel dakgoot reinigen Zonnepanelen reinigen (tot 10) 10 zonnepanelen of meer Buren doen mee Andere ramen lappen

Tijdstip
 Binnen 1 week (binnen de regio) Binnen 4 weken (buiten de regio)

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Woonplaats*

Bericht