Dakkapel Hoorn

“Wij plaatsen dakkapellen in Hoorn en omstreken.”

Wij zorgen dat u binnen 1 dag meer woonruimte en licht heeft in uw woning. Ons dakkapellenbedrijf biedt u de juiste oplossing als u op zoek bent naar vaklui die een kwalitatief hoogwaardige dakkapel bij u in Hoorn komen plaatsen. Met 40 jaar ervaring in de bouw beschikken wij over de juiste kennis en capaciteiten voor uw nieuwbouw- of verbouwproject(en). U zult verbaasd zijn wat een dakkapel doet met de ruimte en de toename van lichtinval onder uw dak, maar vooral ook de snelheid waarmee dit gebeurt.

Prijzen

Prijzen kunststof dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.450,-.
Prijzen houtlook dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.630,-.
Prijzen houten dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 4.140,-

>> Bereken hier de kosten van úw dakkapel <<

Prefab dakkapellen in Hoorn

Wij hebben reeds vele dakkapellen geplaatst in Hoorn, Enkhuizen, Bovenkarspel, Andijk, Medemblik, Wervershoof, Wognum en Blokker. Bestaande bouw van de Risdam en de Grote Waal, maar ook in nieuw te bouwen woningen zoals de Kersenboogerd in Hoorn. Vooral bij nieuwbouwprojecten ging dit in 90% van de gevallen om prefab dakkapellen. Deze worden van te voren in de werkplaats geproduceerd, waarna deze met een hijskraan op het dak geplaatst worden.

Prijzen

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Traditionele dakkapellen in Hoorn

Bij traditionele dakkapellen gaat het om het bouwen van een dakkapel op locatie. In de binnenstad van Hoorn betreft een groter deel traditionele dakkapellen. Deze variant neemt gemiddeld 3-5 dagen in beslag, afhankelijk van de bouwplannen. Regels omtrent vergunningen zijn erg versoepeld.

 

Aannemers & projectmanagers binnen Hoorn

Naast dat particulieren in Hoorn vaak onze hulp inroepen bij hun dakkapelproject zijn er ook talloze mogelijkheden voor projectmanagers en aannemers uit Hoorn. Bent u op zoek naar een gerenommeerde partner die uw bouwprojecten helpt te verwezenlijken met heldere afspraken en zonder bijkomende zorgen? Dan stellen wij u voor eens in gesprek te gaan met onze professionals. U kunt ons bereiken via het contactformulier

 

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is het bouwen van een dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij, zoals aan de achterkant of zijkant van de woning. In een enkel geval kan er een vergunning nodig zijn.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

 

Dé Professionals

Door te kiezen voor onze dakkapellen professionals bent u verzekerd van de hoogste mate van professionaliteit en ervaring. Wij beschikken over de beste materialen om onze dakkapellen altijd te kunnen voorzien van een strakke afwerking. Met toegang tot de scherpste inkoopprijzen, bieden wij voor iedere situatie en project binnen Hoorn altijd de goedkoopste dakkapel. Laat u informeren wat wij voor u in Hoorn kunnen betekenen.

 

Waarde nieuwbouw of bij verhuizingen

Wij plaatsen ook veel dakkapellen voor nog te bouwen woningen of particulieren die nog geen eigenaar zijn van een huis. Hierbij is planning vaak erg belangrijk en toegang niet altijd mogelijk. Soms is het nodig om een dakkapel mee te nemen in de hypotheek berekening of taxatie van de woning. Een onafhankelijke partij die u hier goed bij kan assisteren in Hoorn is Makelaardij West-Friesland.

 

Dakkapel projecten in Hoorn e.o.

dakkapel hoorn buitenzijde

Dakkapel Duke Ellingtonhof Hoorn buitenzijde, richtprijs € 4.400,- incl. btw

dakkapel hoorn binnen

Binnenzijde dakkapel Duke Ellingtonhof Hoorn

dakkapel florijn hoorn

Dakkapel aan de Florijn in Hoorn, richtprijs € 4.900,- incl. btw

dakkapel in hoorn met rolluiken

Dakkapel met rolluiken in Hoorn

Dakkapel geplaatst in Benningbroek

Dakkapel geplaatst in Benningbroek, richtprijs € 3.600,- incl. btw

Dakkapel Benningbroek zijaanzicht

Dakkapel Benningbroek zijaanzicht

Uw prijs berekenen

 

Offerte dakkapel Hoorn:

Versturen

 

Voor alle inwoners van de plaatsen en postcodes in Andijk (1619), Benningbroek (1654), Blokker (1695), Bovenkarspel (1611), Enkhuizen (1601, 1602), Grootebroek (1613), Hoogkarspel (1616), Hoorn (1621, 1622, 1623, 1624, 1625, 1627, 1628), Lutjebroek (1614), Medemblik (1671), Oosterblokker (1696), Wervershoof (1693), Wognum (1687), Zwaag (1689), Zwaagdijk (1685).