Dakkapel Heerhugowaard

“Wij plaatsen dakkapellen in Heerhugowaard, Langedijk, Obdam, e.o.

Binnen 1 dag meer ruimte en licht. De voordelen, tips en prijzen van een dakkapel in Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Obdam, Opmeer, e.o.

Prijzen

De prijs van een dakkapel wordt grotendeels bepaald door de afmetingen, dakhelling, accessoires en het materiaal. Hardhout is hierbij door zijn bewerking iets duurder dan kunststof.

 • Kunststof dakkapel: 2 m. breed vanaf € 3.450,-
 • Houtlook dakkapel: 2 m. breed vanaf € 3.630,-
 • Houten dakkapel: 2 m. breed vanaf € 4.140,-

Bereken de kosten voor een dakkapel in Heerhugowaard.

>> Kosten dakkapel berekenen <<


Onze prijzen zijn de laagste in Nederland dus ook in Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Hensbroek, Aartswoud, Hoogwoud, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Sint Pancras, Spanbroek, Zuid-Scharwoude, e.o.

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Voordelen van een dakkapel

Wanneer u toe bent aan woninguitbreiding in Heerhugowaard dan biedt een dakkapel voor uw woning een praktische oplossing met een aantal interessante bijkomende voordelen.

 • Meer ruimte
 • Meer licht & uitzicht
 • Directe waardevermeerdering van uw woning
 • Verfraaiing van het woningaanzicht

Prefab is goedkoper

In veel gevallen van dakkapelplaatsingen in Heerhugowaard gaat het om de goedkopere variant; prefab dakkapellen. Vaak wordt gedacht dat prefab dakkapellen minder zijn van kwaliteit omdat deze goedkoper zijn. Dit is een misvatting. Prefab dakkapellen zijn een goedkopere oplossing, omdat deze minder tijd vergen dan de bouw van een dakkapel op locatie. De dakkapel wordt van te voren in de werkplaats gemonteerd om vervolgens met een kraan op het dak geplaatst te worden. Het zagen van een gat in het dak, de plaatsing en de verankering nemen 1 dag in beslag. Qua materialen en kwaliteit zijn type dakkapellen hetzelfde!

Het bouwtraject

Meestal wordt gedacht dat bouwplannen een flinke organisatie en planning met zich meebrengt. Dit nemen wij u graag uit handen via onze dakkapeloplossing. Nadat u ons contactformulier heeft ingevuld neemt onze dakkapeladviseur contact met u op om een afspraak in te plannen. De adviseur komt bij u langs om uw wensen door te bespreken, de situatie in te meten en u te adviseren over de mogelijkheden. Er volgt een offerte, welke direct na ondertekening in gang gezet wordt. Er wordt een datum van plaatsing gepland op een droge dag en wij zorgen voor de rest. De dag van plaatsing zelf neemt maximaal 1 dag in beslag, waardoor uw uitbreiding snel gerealiseerd is.

>> Kosten dakkapel berekenen <<

Zakelijke projecten in Heerhugowaard

Naast dat wij onze diensten aanbieden aan particulieren, bieden wij ook interessante pakketten aan aannemers, projectmanagers en gemeenten. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor elkaar kunnen betekenen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij nemen spoedig contact met u op.

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is het bouwen van een dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij, zoals aan de achterkant of zijkant van de woning. In een enkel geval kan er een vergunning nodig zijn.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

De professional

De Dakkapellen Prof is de beste keus voor een dakkapel In Heerhugowaard e.o.. Door de jaren heen hebben wij al talloze dakkapellen geplaatst binnen Heerhugowaard in o.a. de Bomenwijk, Schilderwijk, De Noord, ’t Kruis en daarnaast vlak buiten Heerhugowaard in o.a. Broek op Langedijk, Sint Pancras, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude en Obdam.

 • Goedkoop: Onze dakkapeloplossing
 • Kwaliteit: Hoog opgeleide vaklui sinds 40 jaar, 15 jaar garantie
 • Betrouwbaar: Heldere afspraken & altijd bereikbaar
 • Snel: Binnen 1 dag

Contact dakkapelproject Heerhugowaard:

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht

 

Voor alle inwoners van de plaatsen en postcodes in Aartswoud (1719), Broek op Langedijk (1721), Heerhugowaard (1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706), Hensbroek (1711), Hoogwoud (1718), Noord-Scharwoude (1723), Obdam (1713), Opmeer (1716), Sint Pancras (1834), Spanbroek (1715), Zuid-Scharwoude (1722).