Dakkapel Haarlem

“Binnen 1 dag een dakkapel in Haarlem”

Wanneer u in Haarlem op kort termijn meer ruimte nodig heeft voor uw slaapkamers of zolder, dan biedt een dakkapel een snelle oplossing om uw woning te vergroten. Een aantal interessante voordelen op een rijtje:

  • Meer ruimte
  • Meer licht
  • Directe waardevermeerdering
  • Verfraaiing van het woningaanzicht

>> Bereken hier uw dakkapel kosten <<

Sinds jaren plaatsen wij dakkapellen in Haarlem en omstreken. Wij plaatsen dakkapellen zowel in de binnenstad (Stationsbuurt, Rozenpriel en de Zijlweg) als in nieuwbouw wijken (Spaarnebuiten en Schalkwijk), maar ook daar buiten zoals in Bloemendaal, Velsen, Hoofddorp en Beverwijk.

Voor een dakkapel in Haarlem is kiezen voor de Dakkapellen Prof:

  • Goedkoop: Door slimme inkoop en vakkennis
  • Snel: Snel een afspraak en plaatsing in 1 dag
  • Kwaliteit: Ervaren vaklieden, A-materialen
  • Betrouwbaar: 15 jaar garantie, altijd bereikbaar.

 

Kosten dakkapelmodellen

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Kosten besparen in Haarlem

Naast dat een dakkapel de goedkoopste vorm is om meer ruimte toe te voegen aan uw woning, zijn er met de verschillende type dakkapellen ook tal van mogelijkheden om te besparen op uw woninguitbreiding in Haarlem. Bijvoorbeeld de keuze voor een prefab dakkapel of een traditionele dakkapellen.

Een traditionele dakkapel wordt opgebouwd op het dak zelf. Hier zitten over het algemeen meer man-uren in, waardoor de kosten wat hoger zijn.

Een prefab dakkapel wordt van tevoren ingemeten en opgebouwd in de werkplaats, om vervolgens met een kraan op het dak geplaatst te worden. In de binnenstad van Haarlem wordt er wel gekozen voor de traditionele dakkapel, omdat een kraan niet overal toegang heeft en er mogelijk extra vergunningen nodig zijn. Een traditionele dakkapel komt in dit soort gevallen goedkoper uit.

Daarnaast is er een klein prijsverschil tussen een hardhouten dakkapel en een kunststof dakkapel. Het zagen van een gat in het dak, de plaatsing en de verankering nemen 1 dag in beslag. Qua materialen en kwaliteit kunnen prefab en traditionele dakkapellen gewoon hetzelfde zijn!

 

Het bouwtraject

Wij houden van een snelle realisatie van bouwplannen. Zodra u ons contactformulier of de offerte aanvraag verstuurd hebt, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak bij u in Haarlem in te plannen. Op deze afspraak worden al uw wensen doorgenomen en adviseren wij u op basis van onze ervaring. Vervolgens wordt de situatie opgenomen en exact ingemeten. Na deze procedure volgt de concrete offerte ter ondertekening. Zodra wij de offerte ondertekend ontvangen hebben wordt de bouw ingepland en opgezet. Tot slot wordt een (droge) dag van plaatsing gepland. Bij prefab neemt de plaatsing maximaal 1 dag in beslag.

 

Projectmanagers Haarlem

Wij bieden onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven aan. Zo doen wij regelmatig zaken met aannemers, projectmanagers en gemeenten. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier.

 

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is het bouwen van een dakkapel in veel gevallen vergunningsvrij, vooral aan de achterkant of zijkant van de woning. In een enkel geval kan er een vergunning nodig zijn.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

 

Dakkapel plaatsingen in Haarlem

dakkapel plaatsing haarlem

Dakkapel plaatsing aan de Marsstraat Haarlem, richtprijs € 3.900,- incl btw

dakkapel geplaatst haarlem marsstraat

Dakkapel na plaatsing aan de Marsstraat Haarlem

2e dakkapel aan de Marsstraat in Haarlem

2e dakkapel aan de Marsstraat in Haarlem, richtprijs € 4.900,- incl. btw

Uw prijs berekenen

 

Contact dakkapelproject Haarlem:

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht