Dakkapel Den Helder

“We leveren dakkapellen in Den Helder, Breezand, Julianadorp, Anna Paulowna, e.o.”

Binnen 1 dag meer ruimte en licht. Vind hier de voordelen, tips en prijzen van een dakkapel in Den Helder, Breezand, Julianadorp, Anna Paulowna, e.o.

Prijzen

De prijs van een dakkapel wordt vooral bepaald door de afmeting, de keuze van materialen en de opties die u wilt toevoegen, denk hierbij aan rolluiken, jaloezieën of sunscreens. Een hardhouten dakkapel kost vaak net iets meer dan een kunststof dakkapel. Het prijsverschil zit niet zozeer in het materiaal, maar de verwerking van hardhout duurt iets langer dan bij kunststof dakkapellen.

Kosten kunststof dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.450,-.
Kosten houtlook dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.630,-.
Kosten houten dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 4.140,-

Als u wilt weten hoeveel een dakkapel in Den Helder u kost, klik dan op de link hieronder:

>> Bereken hier uw kosten <<

Onze prijzen zijn de laagste in heel Nederland dus ook voor Den Helder, Breezand, Julianadorp, Anna Paulowna, e.o. met 15 jaar garantie.

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Voordelen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel biedt direct een aantal voordelen.

 • Binnen 1 dag meer ruimte
 • Meer lichtinval in uw kamer
 • Verfraaiing van het dak
 • Hogere verkoopwaarde van uw woning

Prefab dakkapellen vormen de snelste manier van plaatsen. Deze worden kant-en-klaar opgeleverd vanuit de werkplaats. Deze vorm van dakkapellen wordt in 90% van de gevallen gekozen. Een andere vorm is de traditionele dakkapel.

Traditioneel & prefab

In binnensteden, zoals het centrum van Den Helder, wordt er in een enkel geval gekozen om op traditionele wijze een dakkapel te plaatsen. Dit houdt in dat de dakkapel opgebouwd wordt op de locatie zelf in plaats van in de werkplaats (prefab). De duur van plaatsing is bij traditioneel dus wat langer. Dit heeft vooral te maken met dat de dakkapel nog in delen in elkaar gezet moet worden en dat er een bouwconstructie in de vorm van een steiger op het dak gemaakt moet worden. Gemiddelde duur van een traditionele oplossing is 3 dagen.

Goedkoopste in Den Helder, Breezand, Julianadorp, e.o.

Door onze jarenlange ervaring, slim inkoopbeleid en het opbouwen van relaties in de bouw bieden wij dakkapellen altijd tegen het goedkoopste tarief in Nederland. Dit doen wij in Den Helder door een aantal punten goed voor te bereiden:

 • Slim in te kopen op A-materiaal
 • Garantie (kunnen) bieden van 15 jaar
 • Altijd bereikbaar voor onze klanten
 • Plaatsing pas na volledige afronding in de werkplaats

Wij zorgen er voor dat de oplevering pas plaatsvindt als de dakkapel compleet is, conform de offerte. Hierdoor vindt zowel de plaatsing als de afronding van een prefab dakkapel op 1 dag plaats. Wij hoeven niet op een later tijdstip nog terug te komen met een nalevering. U kunt direct beginnen met uw nieuwe inrichting.

Vergunningen

Sinds 2010 zijn vergunningen in veel gevallen niet nodig of simpel op te lossen. Vindt u dit lastig of is dit te veel uitzoekwerk? Wij nemen dit graag uit handen voor u.

Voor degene die hier meer informatie over zoekt hebben wij een aantal tips:

 • Een dakkapel aan de achterzijde/zijkant van de woning is meestal vergunningsvrij
 • Platte daken zijn vergunningsvrij
 • In de binnensteden zijn er soms vergunningen nodig
 • Afmetingen hoger dan 1.75m kunnen een vergunning nodig hebben

In een enkel geval wanneer er wel een bouwvergunning nodig is, dan ligt het tarief meestal tussen de € 200,- en € 600,-. Deze prijs is afhankelijk van de gemeente waarin u woont.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Voor een online vergunningscheck kunt u het omgevingsloket bezoeken. Lastig? Wij helpen u graag. Neem hier contact op.

Den Helder zakelijk

Door onze hoge productiecapaciteit bieden wij ook interessante oplossingen voor gemeente, projectontwikkelaars en aannemers in Den Helder e.o. Hierdoor bent u bij ons vaak snel aan de beurt en bieden wij ook nog eens de gunstigste tarieven in Nederland, vaak tot wel 50% goedkoper. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op.

Contact over uw dakkapel in Den Helder e.o.

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht

 

Voor alle inwoners van de plaatsen en postcodes in Anna Paulowna (1761), Breezand (1764), Callantsoog (1759), Den Helder (1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786), Hippolytushoef (1777), Huisduinen (1789), Julianadorp (1787, 1788), Westerland (1778).