Dakkapel Den Bosch

“Wij leveren dakkapellen in Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught”

Binnen één dag een sublieme dakkapel. Direct meer licht, ruimte en ventilatie. Op deze pagina vindt u alles wat u weten moet van een dakkapel, zoals modellen, voordelen, materialen en prijzen. Wij plaatsen dakkapellen in de regio Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught.

Prijzen

De prijs van een dakkapel hangt of van de breedte en hoogte. Normaal gesproken ligt de hoogte van een dakkapel rond de 1.50 meter, de breedte loopt echter uiteen van 1 meter tot dakkapellen van wel meer dan 10 meter. Naast de afmeting zijn er ook prijsverschillen in de metarialen. Zo is een kunststof dakkapel goedkoper dan hardhout, omdat hardhout bewerkelijker is.
Prijs van een kunststof dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.450,-.
Prijs van een houtlook dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 3.630,-.
Prijs van een houten dakkapel: 1.50 meter hoog en 2 meter breed vanaf € 4.140,-

Wat kost een dakkapel in Den Bosch e.o.?

>> Bereken hier uw kosten <<

Wij zijn met onze prijzen de goedkoopste in Nederland dus ook voor Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught. Bekijk hier onze dakkapel aanbiedingen:

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Voordelen dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel biedt direct een aantal voordelen.

 • Binnen 1 dag geplaatst en dus uit de rommel
 • Meer licht en ruimte
 • Betere ventilatie
 • Hogere verkoopwaarde van uw woning.

Prefab dakkapellen bieden de snelste oplossing en zijn goedkoper dan de traditionele. Prefab dakkapellen worden in elkaar gezet in de werkplaats en als gehele dakkapel naar de betreffende locatie vervoerd. Traditionele dakkapellen worden in delen vervoerd en ter plekke in elkaar gezet.

Traditioneel & prefab

In het centrum van Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught wordt soms gekozen voor een traditionele dakkapel, omdat de locatie bijvoorbeeld slecht toegankelijk is. Bij deze vorm wordt de dakkapel opgebouwd op de locatie waar de dakkapel komt in plaats van in de werkplaats. Een prefab dakkapel is een dakkapel die kant-en-klaar op de locatie wordt geleverd en gemonteerd. De duur van plaatsing is bij een prefab dakkapel 1 dag, bij een traditionele dakkapel neemt dit ongeveer 3 dagen in beslag.

Goedkoper voor Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught

Door onze jarenlange ervaring als bouwpartner, ons slimme inkoopbeleid en het opbouwen van de juiste relaties in de bouw bieden wij dakkapellen altijd tegen het goedkoopste tarief in Nederland. Dit doen wij in Den Bosch door ons te hebben gespecialiseerd in de volgende punten:

 • Slimme inkoop op A-materiaal
 • 15 jaar garantie op alle dakkapellen
 • Altijd bereikbaar voor onze klanten
 • Plaatsing pas na volledige afronding in de werkplaats

Tevens vindt de oplevering pas plaats als de dakkapel compleet is, dus conform de getekende offerte. Hierdoor vindt zowel de plaatsing als de afronding van een prefab dakkapel altijd op 1 dag plaats. Hiermee wordt voorkomen dat er op een later tijdstip nog een nalevering moet plaatsvinden. U kunt na de plaatsing dus direct beginnen met uw inrichting.

Vergunningsvrije dakkapel

Sinds 2010 zijn vergunningen in veel gevallen niet nodig of simpel op te lossen. Vindt u dit lastig of is dit te veel uitzoekwerk? Wij nemen dit graag uit handen voor u. Voor degene die hier meer informatie over zoekt hebben wij een aantal tips:

 • Een dakkapel aan de achterzijde/zijkant van de woning is vrijwel altijd vergunningsvrij
 • Platte daken zijn vergunningsvrij
 • In de binnensteden zijn er soms vergunningen nodig
 • Afmetingen hoger dan 1.75m hebben soms een vergunning nodig.

In een enkel geval wanneer er wel een bouwvergunning nodig is, dan ligt het tarief meestal tussen de € 200,- en € 600,-. Deze prijs is afhankelijk van de gemeente waarin u woont.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Voor een online vergunningscheck kunt u het omgevingsloket bezoeken. Lastig? Wij helpen u graag. Neem hier contact op.

Den Bosch, Boxtel, Uden en Vught zakelijk

Door onze hoge productiecapaciteit bieden wij ook interessante oplossingen voor gemeente, projectontwikkelaars en aannemers in Den Bosch e.o. Hierdoor bent u bij ons vaak snel aan de beurt en bieden wij ook nog eens de gunstigste tarieven in Nederland, vaak tot wel 50% goedkoper. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier contact op.

Contact over uw dakkapel in Den Bosch e.o.

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht