Dakkapel Amsterdam

in english“Ruimer wonen in Amsterdam, met een dakkapel”

U bent toe aan meer vierkante meters in uw woning in Amsterdam, waarbij extra lichtinval het wooncomfort verder vergroot. Een dakkapel biedt direct een aantal fantastische pluspunten.

  • Meer leefruimte
  • Meer daglicht
  • Decoratief aanzicht van dak/woning
  • Directe waardeverhoging van uw huis

>> Online de kosten van uw dakkapel berekenen <<

Sinds jaren plaatsen wij dakkapellen in Amsterdam binnenstad (o.a. de Jordaan, de Pijp, Bos en Lommer en de Rivierenbuurt). Daarnaast zijn leverden wij ook al verschillende dakkapellen in de omgeving van Amsterdam in o.a. Amstelveen, Diemen, Oostzaan, Landsmeer en Zwanenburg.

De Dakkapellen Prof is een uitstekende keus voor uw dakkapel In Amsterdam:

  • De goedkoopste: slimme inkoop op hoogwaardige A-materialen
  • Betrouwbaar: 15 jaar garantie & altijd bereikbaar
  • Binnen 1 dag: vlotte verwerking
  • Prefab én traditionele dakkapellen

Kosten dakkapel Modellen

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Goedkope oplossingen binnen Amsterdam

Het centrum van Amsterdam kenmerkt zich vaak door een lastige bereikbaarheid. Dit betekent dat het plaatsen van een prefab dakkapel (gemonteerd in de werkplaats) in een aantal gevallen niet goed mogelijk is, omdat de locatie op het dak onbereikbaar is voor een hijskraan. Mocht de locatie wel bereikbaar zijn dan is er vaak een vergunning nodig voor een tijdelijke afzetting van de werklocatie. Aan de hand van onze checklist brengen wij dergelijke zaken in kaart om er zeker van te zijn dat we klanten altijd de goedkoopste oplossing kunnen bieden. Vaak wordt gedacht dat traditionele dakkapellen (gemonteerd op het dak) van mindere kwaliteit zijn en meer kosten dan prefab dakkapellen. Dit is gebaseerd op een misverstand. De materialen en constructie zijn gelijkwaardig en zeker in de binnenstad van Amsterdam is een traditionele dakkapel vaak een goedkopere en snellere oplossing. Essentiële punten om naar u met de scherpste offerte te kunnen komen.

 

Dakkapel prijzen

Om een indruk te krijgen van wat een dakkapel ongeveer kost toont onderstaande tabel de vanaf prijzen van kunststof dakkapellen in meters breed. Uiteraard leveren wij ook grotere en kleinere maten.

dakkapel 1 meter € 2.750,-
dakkapel 1,5 meter € 3.250,-
dakkapel 2 meter € 3.450,-
dakkapel 3 meter € 4.110,-
dakkapel 4 meter € 4.800,-
dakkapel 5 meter € 5.490,-
dakkapel 6 meter € 6.650,-
dakkapel 7 meter € 7.750,-
dakkapel 8 meter € 8.950,-

>> Bereken úw dakkapel kosten Ook voor houtlook en houten dakkapellen.

 

Uw dakkapellenproject

Om uw plannen in goede banen te leiden bieden wij u graag onze hulp met onze ervaring en dakkapeloplossing, zoals de inventarisatie, organisatie en planning. Zodra u ons contactformulier heeft ingevuld en verstuurd ontvangt onze bouwkundig adviseur een melding om een afspraak met u in te plannen. De adviseur komt bij u langs om uw situatie te inventariseren, uw wensen door te spreken en u te voorzien van advies dat aansluit op deze wensen. Na enkele dagen volgt er een offerte. Zodra deze ondertekend geretourneerd is wordt er op kort termijn een datum gepland en kunnen de voorbereidingen worden begonnen. De plaatsing wordt bijna altijd binnen 1 dag gerealiseerd, dit wordt altijd van te voren berekend en kenbaar gemaakt.

 

Aannemers & projectmanagers van Amsterdam

Naast onze dakkapeloplossingen voor particulieren, bieden wij ook zeer interessante en voordelige pakketten aan aannemers, projectontwikkelaars en gemeenten. Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is het bouwen van een dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij. In sommige gevallen gelden er richtlijnen, bijvoorbeeld m.b.t. de afmetingen, locatie op het dak (bijvoorbeeld aan de voorkant) en het stadsdeel.

Meer informatie over een bouwvergunning voor een dakkapel in uw gemeente vindt u via onderstaande links:

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

 

Dakkapel projecten in Amsterdam e.o.

dakkapel amsterdam noord

Dakkapel in Amsterdam Noord, richtprijs € 5.200,-

Dakkapel in Huizen (NH)

Dakkapel geplaatst in Huizen, richtprijs € 4.800,-

Uw prijs berekenen

 

Contact dakkapelproject Amsterdam:

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht