Dakkapel Alkmaar

“We leveren dakkapellen in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Castricum e.o.”

Binnen 1 dag meer ruimte en licht. De voordelen, tips en prijzen van een dakkapel in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Castricum, e.o.

Prijzen

De prijs van een dakkapel wordt vooral bepaald door de hoogte en breedte maat, welke materialen u kiest en de accessoires of opties die u toevoegt aan de dakkapel. De prijzen van een hardhouten dakkapel liggen vaak net iets hoger dan die van kunststof. Hardhout is wat bewerkelijker dan kunststof.
Kosten kunststof dakkapel: 1.50 meter hoog en 1 meter breed vanaf € 2.750,-.
Kosten houtlook dakkapel: 1.50 meter hoog en 1 meter breed vanaf € 2.890,-.
Kosten houten dakkapel: 1.50 meter hoog en 1 meter breed vanaf € 3.300,-

>> Direct de kosten berekenen >>
 
Wij zijn met onze prijzen de goedkoopste in Nederland dus ook in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Castricum, Egmond, Schoorl e.o. Hoeveel kost een dakkapel:

Aanbieding Dakkapel-B
Inclusief btw

Kosten dakkapel model B
Voor € 4.975,-

Aanbieding Dakkapel-C
Inclusief btw

Kosten dakkapel model C
Voor € 5.797,-

Aanbieding Dakkapel-D
Inclusief btw

Kosten dakkapel model D
Voor € 7.217,-

Aanbieding Dakkapel-E
Inclusief btw

Kosten dakkapel model E
Voor € 7.935,-

Voordelen prefab dakkapellen

Door de jaren heen hebben we talloze dakkapellen geplaatst in Alkmaar. Dit ging vaak om dakkapellen in nieuwbouwprojecten van zowel particulieren als aannemers, maar ook voor bestaande woningen. Zo hebben wij verschillende dakkapellen geplaatst in nieuwbouw projecten in de Vronermeer, maar ook bestaande huizen in o.a. de Mare, Huiswaard in Alkmaar-Noord en Overdie in Alkmaar-Zuid. Bij nieuwbouwprojecten gaat het eigenlijk altijd om geprefabriceerde dakkapellen, omdat deze binnen een dag te monteren zijn en dus goedkoper zijn. Deze lage kosten en snelheidscomponent zijn bijna altijd doorslaggevend. Voordelen:

 • Goedkoper
 • Sneller geplaatst, binnen 1 dag

Voordelen maatwerk of traditionele dakkapellen

Onze maatwerk dakkapellen vindt u vaker terug in het centrum van steden op plaatsen waar de toegang met een kraan lastig is zoals Alkmaar centrum of waar huiseigenaren bijvoorbeeld een bepaalde authenticiteit van hun woning willen waarborgen. Er wordt in zo’n geval meestal gekozen voor het bouwen van een maatwerk dakkapel op locatie. Doordat wij op afspraak werken komen wij altijd eerst bij u langs om dergelijke zaken door te nemen en in te meten. Vragen omtrent eventuele vergunningen vindt u hier. Voordelen:

 • Authentiek en op maat
 • In gemiddeld 3 dagen geplaatst

Goedkoper in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Castricum, e.o.

Door ervaring, slimme inkoop op materiaal en het opbouwen van de juiste relaties in de bouw bieden wij dakkapellen altijd tegen het goedkoopste tarief in Nederland. U bent dus verzekerd van:

 • De gunstigste prijs door slimme inkoop op A-materiaal
 • Plaatsing pas na volledige afronding in de werkplaats (dus geen naleveringen)
 • Altijd bereikbaar voor onze klanten, per mail of telefoon
 • Garantie van 15 jaar, waarmee wij onze kwaliteit duiden.

Wij zorgen er voor dat de oplevering pas plaatsvindt als de dakkapel compleet is, conform de offerte. Hierdoor vindt zowel de plaatsing als de afronding van een prefab dakkapel op 1 dag plaats. Wij hoeven niet op een later tijdstip nog terug te komen met een nalevering. U kunt direct beginnen met uw nieuwe inrichting.

Vergunningsvrij

Sinds oktober 2010 is het bouwen van een dakkapel in vrijwel alle gevallen vergunningsvrij, zoals aan de achterkant of zijkant van de woning. In een enkel geval kan er een vergunning nodig zijn. Andere voorbeelden:

 • Een dakkapel aan de achterzijde/zijkant van de woning is meestal vergunningsvrij
 • Platte daken zijn vergunningsvrij
 • In de binnensteden zijn er soms vergunningen nodig
 • Afmetingen hoger dan 1.75m kunnen een vergunning nodig hebben

In een enkel geval wanneer er wel een bouwvergunning nodig is, dan ligt het tarief meestal tussen de € 200,- en € 600,-. Deze prijs is afhankelijk van de gemeente waarin u woont.

Informatie over bouwvergunningen per gemeente:

Via omgevingsloket.nl kunt u een online vergunningscheck doen. Informatie over eventuele vergunningskosten vindt u hier.

Alkmaar zakelijk

Ook aannemers, bouwbedrijven, gemeenten en projectmanagers in Alkmaar staan wij ten dienst met onze dakkapellenservice. Mocht u geïnteresseerd zijn in wat wij voor u kunnen betekenen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte dakkapel Alkmaar aanvragen:

Uw naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht

 

Voor alle inwoners van de plaatsen en postcodes in Alkmaar (1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827, 1828), Bergen (1861, 1862), Bergen aan Zee (1865), Castricum (1901, 1902), Egmond aan Zee (1931), Egmond aan den Hoef (1934), Egmond-Binnen (1935), Heiloo (1851, 1852), Koedijk (1831), Oudorp (1829), Schoorl (1871).